Over ons aanbod

Maatwerk

Advieswerk en praktische begeleiding is altijd maatwerk. In overleg is er veel mogelijk.  Dit geldt ook voor workshops en trainingen. Neem gerust contact op en dan kijken we welke vorm het meeste geschikt is.

Open trainingen, kleine groepen

In onze trainingen werken we het liefste in kleine groepen omdat we denken dat de toepassing van concepten en de interactie met de trainer/docent en andere deelnemers het rendement van een training écht bepaald. Het is ook mogelijk om onze trainingen en workshops incompany in te zetten.

Eigen ontwerp 

Mocht je behoefte hebben om jezelf na een workshop of training verder te ontwikkelen dan denken we graag met je mee. In ons aanbod zijn er ook trainingen en workshops die elkaar aanvullen zodat je voor jezelf een maatwerktraject kunt ontwerpen. Hierbij kun je ook gebruik maken van supervisie.

Intervisie

De theorie kunnen we je leren maar bij het maken van de vertaalslag naar je eigen praktijk is het belangrijk om te blijven leren. Onze intentie is om intervisie groepen te starten waarin deelnemers met elkaar van tijd tot tijd samen komen om te leren.

Certificering voor de Team Diagnostic Survey

Tenslotte kunnen we via TDS Nederland mensen certifceren om de Team Diagnostic Survey te gebruiken in eigen organisatie of eigen praktijk.