Het netwerk van Teams in Conditie

Met onderstaande professionals is een hechte band rondom ‘Teams in Conditie’. Zij hebben allemaal iets aanvullends te bieden. Met elkaar vormen we een professioneel netwerk waarbij we onze kennis en ervaring verbinden.

Als initiatiefnemer van Teams in Conditie zie ik (André van Nieuwenhuizen) het als mijn verantwoordelijkheid om met elkaar te bouwen aan onze eigen inspirerende context van waaruit we ons kunnen inzetten voor opdrachtgevers en klanten.

Arienne Klijn – Lead4real

Arienne Klijn is al jaren actief als coach van leidinggevenden en organisatieadviseur. Binnen Teams in Conditie is zij actief als coach van Management Teams die hun onderlinge samenwerking willen verbeteren en hun gezamenlijk leiderschap willen versterken.

Lees meer…

Arjen Uittenbogaard – Altimos

Arjen verzorgt binnen Teams in Conditie de training Meesterlijk Faciliteren gericht op een Agile context. Hij is Agile Master en coacht, traint en faciliteert al zo’n 20 jaar op dit gebied.

Lees meer…

Anneke Mijnhardt – Fit in Werk

Fit in Werk richt zich op loopbaanontwikkeling, individuele coaching en vitaliteit. Goed samenwerken kan eigenlijk alleen maar als je ook echt fit bent voor de job. Fit in Werk en Teams in Conditie vullen elkaar perfect aan.

Lees meer…

Pim Harder – TDS Nederland

TDS Nederland is een organisatie in oprichting. Dit bedrijf verzorgt de certificering rondom de Team Diagnostic Survey. Op praktisch en theoretisch niveau is het belangrijk dat professionals die er mee willen werken er ook in worden opgeleid.

Lees meer…